Asgjë personale - Episodi 75

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të deklarojë se Lugati ishte pjesë e botës së krimit të organizuar. Mariana zhgënjehet nga komandanti që pranoi të bëhej pjesë e kësaj farse. Ndërkohë që Mariana dhe Alehandro bashkohen kundër Reit, edhe Santiago vendos të bashkëpunojë me kapitenin Torres për të demaskuar publikisht komisionerin e korruptuar. A do ta arrijnë ata këtë synim?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë