Asgjë personale - Episodi 79

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse u vranë miqtë e saj dhe pse nisi ky makth i gjatë në të cilin u përfshi. Me urdhër të Reit, Tuetano tenton të arrestojë Santiagon dhe Marianën, por ata arrijnë t’ia mbathin. Në dorën e tij bie togerja Klaudia. Kapiteni Torres, Zipi, Santiago dhe Mariana arrijnë të infiltrohen në auditorin ku Rei do të shpallë kandidaturën. Ç’plan kanë ata?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë