Lufta e trendafilave - Episodi 165

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve të Omerit.
Selina do të rrezikojë të pushohet nga puna, por dinakëria e saj s’do ta lërë në baltë as këtë herë.
Gjendja e vështirë e Gylfemit do të detyrojë Tibetin të bëjë ulje për veshjet e saj, në mënyrë që të shiten.

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë