Lufta e trendafilave - Episodi 167

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të dëgjojë bisedën e saj me Selinën, por ajo nuk e di që ishte e gjitha një lojë. Lajmi më i fundit në portal, do ta përkeqësojë edhe më shumë gjendjen e Gylfemit. Pjesë e lojës së Gulrusë, do të jetë edhe Tibeti, por si do t’i japë fund Gylfemi kësaj loje të pështirë?

Të gjithë episodet e "Lufta e trendafilave"

Pas telefonatës së Gylfemit, Omeri do të përballet me Gulrunë ...më shumë

Çiçeku do të shkojë të takojë Gulrunë dhe do të ...më shumë

Gulruja do të bëjë çmos për të shpëtuar veten, edhe ...më shumë

Gulruja s’do ta pranojë të vërtetën, edhe pas shumë përpjekjeve ...më shumë

Lajmi i mirë i shitjeve do të lumturojë Gylfemin, por ...më shumë

Tibeti takon Xhyxhynë dhe do t’i tregojë planin e tij ...më shumë

Pikërisht në çastin kur Gulruja mendon se arriti kulmin, Gylfemi ...më shumë

Merti dhe Dujguja do t’i kërkojnë ndihmë Gulrusë për palestrën, ...më shumë