Më thirr nënë - Episodet 26-27

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar dhe i bën shantazh Nevzatit duke i kërkuar para. Nga ana tjetër aii luan lojë të dyfishtë me Ali Osmanin dhe përpiqet ta shfrytëzojë zhdukjen e Zejnepes për të mbyllur borxhin që i ka. Ali Osmani vihet në lëvizje pas informatës nga Çetini zbulon vendndodhjen e Zejnepes. A do ta gjejë ai vajzën shëndoshë e mirë?

Ali Osmani gjen Zejnepen, por ajo nuk pranon të kthehet te familjarët e saj dhe vendos të shkojë te shtëpia e Alevit, ndërkohë të gjithë janë në spital te Hasani dhe askush nuk e di që Zejnepja është kthyer. Nevzati dhe Ozlemi marrin me forcë Alian nga shtëpia e Adnanit. Si do të reagojë ai kur ta marrë vesh? Alevi qëndron për herë të parë me Zejnepen duke u afruar akoma më shumë me të, por kjo situatë do ta afrojë më shumë edhe me Ali Osmanin.

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë