Më thirr nënë - Episodet 28-29-30

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet të gjejë autorët e rrëmbimit të saj. Hasani del nga spitali dhe gjen Saliun me Pinarin brenda në shtëpi. Ndërkohë Damlla dhe Adnani zbulojnë vendndodhjen e Zejnepes pas gjurmimit të sinjalit telefonik. Ata rendin drejt saj, por cili do të jetë reagimi i Zejnepes kur t’i shohë dhe çfarë vendimi do të marrë ajo?!

Nevzati, në përpjekje për të shpëtuar martesën e së bijës, i rrëfen të vërtetën Adnanit në lidhje me vdekjen tragjike të mamasë së Ozlemit dhe traumën e parikuperueshme që pësoi vajza e tij në vegjëli. Merti e inkurajon Zejnepen për t’u përballuar me të atin e saj, por çfarë vendimi do të marrë ajo dhe çfarë pyetjesh bluan në mendje?!

Zejnepja shkon për t’i kërkuar llogari Adnanit, por bisedën e tyre e dëgjon rastësisht Merti, i cili mbetet i shtangur pasi merr vesh se kush është i ati i Zejnepes. Alevi shkon në shtëpinë e Damllës dhe e akuzon atë për marrëdhënien me Adnanin. Një sherr i madh shpërthen në familje dhe Damlla largohet nga shtëpia. Çfarë do të ndodhë mes Zejnepes dhe Mertit? A do t’ia tregojë ai të vërtetën?!

Të gjithë episodet e "Më thirr nënë"

Të revoltuara nga lajmi tronditës që morën, Alevi, Damlla dhe ...më shumë

Merti përplaset ashpër me Saliun në shkollë pasi e sheh ...më shumë

Adnani pranon përpara Alevit se është i dashuruar me Damllën. ...më shumë

Ozlemi vazhdon taktikat e saj djallëzore duke përdorur Alian për ...më shumë

Alevi kalon çaste të bukura pranë Zejnepes, ndërkohë që përpiqet ...më shumë

Çetini shfrytëzon gjendjen e vështirë të Ozlemit për ta kërcënuar ...më shumë

Gjithkush vihet në lëvizje për të gjetur Zejnepen, e cila ...më shumë

Ali Osmani e mbështet Alevin dhe e inkurajon për të ...më shumë