Rejan - Episodet 247-248-249

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë përsëri me Miranin. Ç’të vërteta do të zbulohen këtë herë?
Hakmarrja për Hazarin do të bëjë bashkë Azizen dhe Xhihanin. Ç’plan kanë ata për të mposhtur Fisunin? Si do t’i japë fund Mirani gjithçkaje që po ndodh mes familjes së tij dhe Fisunit?
Ç’planifikon Azizja të bëjë me armiken e saj, Fisunin? Jareni është e vendosur të dëmtojë martesën e Feratit, por Reagimi i Zejnepes do të jetë i papritur për të. Bordi drejtues i kompanisë do të mblidhet dhe do të marrë një vendim. Cili do të jetë kreu i ri i bordit me shumicë votash?
Azra do të marrë një vendim dhe kërkon të largohet nga Midjati. Ndërkohë Fisuni do të planifikojë arratisjen gjatë transferimit në një burg tjetër. Gjendja emocionale dhe psikologjike e Jarenit është e paqëndrueshme, çka do ta detyrojë të marrë një vendim të nxituar. Me ndihmën e Miranit, Lytfiu do t’i propozojë martesë Asijes dhe ka një surprizë për të.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë