Rejan - Episodet 253-254

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ta kthejë në konakun e Shadolluve. Do ta pranojë ajo propozimin e tij? Meleku, vajza e vogël jetime do të shprehë dëshirën e saj në fondacion dhe Mirani dhe Rejani do t’ia realizojnë.
Pasi Nasuhu i propozon Aishes për martesë, Mirani dhe Xhihani do të duan të bëjnë gjithçka sipas traditës.
Meleku do të shpërngulet në konak dhe do të miqësohet menjëherë me të gjithë.
Aventurat në familjen Shadollu s’kanë të mbaruar, sidomos pas rritjes së Umutit.
Pasi e gjithë familja të shkojë në një piknik, Rejani dhe Meleku kanë një lajm që do t’i befasojë të gjithë, një mrekulli të vërtetë.

Të gjithë episodet e "Rejan"

Pasi Azizja nuk gjendet askund, Xhihani vendos ta gjejë dhe ...më shumë

Fisuni do të plagoset dhe do të jetë në gjendje ...më shumë

Erkani do të kthehet dhe do të kërkojë të flasë ...më shumë

Jareni do të dëgjojë bisedën e vjehrrës së saj dhe ...më shumë

Planet e Fisunit nuk do të mbarojnë as pas vdekjes ...më shumë

Një nga armiqtë e Xhihanit do të rrëmbejë Jarenin. Ç’do ...më shumë

Pas krizave të fundit, Mirani do të bindë Rejanin të ...më shumë

Fisuni dhe Xhihani do të takohen. Ç’plane të reja do ...më shumë