Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë

Gijermo përpiqet të bindë Renatën se ai dhe Majela janë ...më shumë

Mateo i rrëfen Jakobit se përveç se pastron paratë e ...më shumë

Eva shkon në shtëpinë e sigurt ku është Akrepi, pa ...më shumë

Ganço arrin të largojnë Akrepin, edhe pse është i plagosur ...më shumë

Valentina njofton Montijën se Hulianën e kanë rrëmbyer dhe dyshon ...më shumë

Jakobi i sugjeron Xhonit të mos blejë aksionet e Grupit ...më shumë

Mateo ka bërë gati listën me emra vajzash dhe djemsh. ...më shumë

Renata i thotë Valentinës se Gijermo ndihej fajtor me z. ...më shumë

Beltrani i tregon nishanin në qafë Alisias dhe i thotë ...më shumë

Jakobo shkon në varreza për të kërkuar trupin e Leon ...më shumë

Renata i thotë Gijermos që do të bëjë gjithçka për ...më shumë

Lusia i rrëfen Xhonit të vërtetën në lidhje me Jakobon ...më shumë