Të duash deri në vdekje - Episodi 83

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva pastron para për kartelin De La Sierra. Valentina i kërkon Barbarës të thërrasë shpirtin e të atit, por do të habitet kur ajo i thotë se Leon Karvahal është gjallë. Eva dhe Valentina tronditen kur Gijermo u tregon të vërtetën mbi Jakob Rejesin.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë