Të duash deri në vdekje - Episodi 86

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. Beltrani rrëfen se ai është Kinezi Valdez. Në mes të kaosit, Ganço do të vrasë Akrepin. Xhoni ka bërë gjithçka gati që të arratiset me Lusian, por kjo e fundit i thotë se do qëndrojë të përballet me gjithçka ka bërë.

Të gjithë episodet e "Të duash deri në vdekje"

Eva i kërkon falje Valentinës që e zhgënjeu. Lusia dhe ...më shumë

Kandela përpiqet të bindë Lusian të mos arratiset me Xhonin. ...më shumë

Jakobi i rrëfen Xhonit se është Leon Karvahali dhe do ...më shumë

Valentina dhe Eva nuk e besojnë se Jakobi është babai ...më shumë

Në Grupin Karvahal, të gjithë e marrin vesh se Eva ...më shumë

Lusia i tregon Xhonit se Jakobo Rejes është Leon Karvahal, ...më shumë

Lupita i tregon Lusias si u martua me Kinezin para ...më shumë

Jakobi i rrëfen Lusias se është Leon Karvahal dhe i ...më shumë