Toka të egra - Episodi 67

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e do Izabelën dhe kanë vendosur të jetojnë bashkë. Arturo zgjohet, por vuan nga amnesia dhe në këtë gjendje, Amparo bëhet kujdestarja ligjore e të mirave materiale të të shoqit dhe i kërkon Anibalit ta ndihmojë. Olga i kërkon mbrojtje Danielit, por Izabel e paralajmëron të mos bjerë pre e gënjeshtrave të saj.

Të gjithë episodet e "Toka të egra"

Maria i rrëfen Izabelës se Alba është e bija dhe ...më shumë

Danieli i tregon Anibalit se Amadori ka rrëmbyer Urielin dhe ...më shumë

Danieli shoqëron Olgën në shtëpizën e tij në pyll, e ...më shumë

Danieli pranon para mamasë së tij dhe Anibalit se e ...më shumë

Izabel i bën të qartë Serhios se nuk do ta ...më shumë

Arturo i kërkon divorcin Amparos dhe ajo i thotë se ...më shumë

Izabel blen aksionet e Rodolfos, bëhet aksionere kryesore dhe vendimi ...më shumë

Arturo zbulon se Danieli dhe Izabel kishin një lidhje të ...më shumë