5 yjet - EPISODI 14

Lusia organizon një festë për ditëlindjen e Karlës dhe Florës. Ndërkohë, Flora dhe Karla dalin nëpër dyqane me Virhinian. Por, Virhinia vuan nga kleptomania dhe vjedh disa produkte të dyqanit. Kush do ta shpëtojë atë? Havo nuk e kupton se çfarë problemi ka Virhinia dhe ndihet mjaft i fyer kur e sheh atë sërish me Ignasion.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë