5 yjet - EPISODI 18

Manueli i thotë Mirandës që Xhulia do të fillojë të punojë në hotel. Lusia sheh Marianon dhe Xhulian duke u përqafuar dhe përpiqet të zbulojë se kush është ajo vajzë. Havo grindet me Virhinian dhe pret dorën. Flora merr pjesë në disa audicione me Jasminën, por në asnjërin prej tyre nuk del me sukses.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë