5 yjet - EPISODI 22

Flora dhe Miranda shkojnë në spital bashkë. Ato tronditen kur zbulojnë se analizat tregojnë që Miranda dhe Virhinia nuk janë motra. Karla i thotë Lusias për puthjen e saj me Marianon dhe Lusia mërzitet. Havo dhe Amanda bëjnë plane për të shkuar për kamping me Santiagon, ndërkohë që Virhinia i ndesh në kuzhinën e hotelit.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë