Asgjë personale - Episodi 1

Mariana Aragon dhe shoqja e saj e ngushtë, Elena, organizojnë një mbrëmje festive mes miqsh për të kremtuar pranimin e Marianës në një shkollë gastronomie në Paris dhe shtatzëninë e Elenës me të dashurin e saj, Gustavon, një gazetar investigativ i guximshëm. Pasi marrin në dorëzim dokumente komprometuese, me të cilat mund të fundosin një person të rëndësishëm, darka shndërrohet në një tragjedi, ku mbijeton vetëm Mariana. Teksa orvatet të shpëtojë, ajo ndesh Alehandron dhe i kërkon ndihmë. Ç’rrjedhë do të marrë jeta e saj tani?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë