Asgjë personale - Episodi 10

Mariana fshihet në shtëpinë e kumbarës së saj, por Tuetano arrin ta gjejë dhe e fut në kurth duke i dhënë drogë. Alehandro dhe Santiago zhgënjehen kur e shikojnë këtë skenë, pasi besonin te pafajësia e saj. Mariana arrestohet përsëri dhe futet në burg. Ndërkohë, Alehandro tenton të nisë një jetë të re. A do t`ia japë Natalia mundësinë e dytë që ai i kërkon?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë