Asgjë personale - Episodi 11

Raul Rei zhgjidhet në postin e komisionerit të posaçëm në luftën kundër krimit të organizuar. Alehandro është i pranishëm në një festë dhe sheh Marianën në mesin e prostitutave të bordelit. Natalia dhe Alehandro martohen, por a është ai i gatshëm të nisë një jetë të re dhe ta harrojë Marianën?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë