Asgjë personale - Episodi 12

Avokati informon Marianën se është dënuar me pesë vjet burg, por dënimi mund të ulet deri në tre vjet. Klaudia dhe Santiago hetojnë për vrasjen e vëllezërve Karmona, restoranti i të cilëve përdorej për pastrim parash. Natën vonë, Marianën e dërgojnë në shtëpinë e një politikani të maskuar. Ç’do të ndodhë atje?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë