Asgjë personale - Episodi 13

Ndërkohë, Raul Rei kërkon kryerjen e testit të AND-së për të zbuluar nëse komandanti Leal është i biri. Mariana përballet me burrin e maskuar, i cili e përdhunon pasi vret Xhenin. Ç’vendim do të marrë Mariana, pas lutjeve të shumta të Albës për ta vrarë atë? Santiago befasohet kur shikon Rein në dhomën e nënës së tij në spital.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë