Asgjë personale - Episodi 14

Natalia është shtatzënë dhe ky lajm shkakton reagime të shumta. Pasi merr përgjigjen e testit të AND-së, Raul Rei konfirmon se Santiago Leali është djali i tij. Mariana lexon letrën e lamtumirës që ka lënë Alba dhe mëson për pasurinë e saj të madhe. Me urdhër të Reit, Santiago dhe Klaudia shkojnë me mision në Monterei. Ç’do të zbulojnë ata atje?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë