Asgjë personale - Episodi 15

Alehandro emërohet si drejtor informacioni në një kanal televiziv. Mariana i dorëzon një letër Raul Reit ku përshkruan të gjitha abuzimet e tmerrshme të kryera ndaj saj. Tre vjet më vonë, çështja e Marianës rishqyrtohet dhe ajo lirohet urgjentisht nga burgu. Tanimë, Natalia dhe Alehandro janë bërë prindër, ndërsa Santiago sapo është kthyer nga një udhëtim i gjatë. Ç’ndryshim do të sjellë lirimi i Marianës në jetën e tyre?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë