Asgjë personale - Episodi 18

Santiago dhe Alehandro ftohen nga një njeri i panjohur në ekspozitën e ilustrimeve të Marianës. Zipi i rrëfen Alehandros se është i dashuruar me Silvian. Mariana dhe Toni zbulojnë vendin ku Alba kishte fshehur paratë dhe gjejnë aty në sasi të madhe dollarësh dhe floriri. Makina e gjeneral Torresit shpërthen në mes të rrugës gjatë shoqërimit për në aeroport.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë