Asgjë personale - Episodi 19

Klaudia arrestohet pasi ngjall dyshime zëvendësimi i saj në momentin e fundit. Natalia pranon të blejë restorantin, pa e ditur se fshihet Mariana në këtë mes.Toni dhe Mariana shpërngulen në shtëpinë e re, ndërkohë që shefja e kuzhinës pajton një hetues privat për të zbuluar emrat e atyre që e lënduan në burg. A do të arrijë ajo deri te emrat e krerëve të lartë shtetërorë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë