Asgjë personale - Episodi 2

Alehandro nuk ngurron ta ndihmojë Marianën dhe në spital mëson të vërtetën tronditëse të saj. Raul Rei, ministri aktual i drejtësisë, shkon në skenën e krimit që të sigurohet se nuk ka gjurmë të përfshirjes së tij. Me urdhër të Raulit, Mariana cilësohet si e dyshuara kryesore për vrasjen e trefishtë. A do ta ndihmojë Alehandro atë që të arratiset?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë