Asgjë personale - Episodi 20

Raul Rei plagoset dhe shtrohet në spital në gjendje të rëndë. Mariana, duke u shtirur si funksionare shtetërore, shkon në burgun ku ishte dhe siguron aty dokumente të dosjes së saj. Në përurimin e restorantit, Mariana befasohet kur shikon Alehandron. ereza tenton të vrasë Rein në spital. A do t’ia dalë mbanë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë