Asgjë personale - Episodi

Franku tenton ta detyrojë Ursulën të shkojë me klientët, duke menduar se ajo është Fatima, por vajza nuk pranon kurrsesi. Mariana i kërkon Reit mundësinë për të rihapur hetimin dhe për të çnjollosur emrin e saj. Komisionieri e pranon kërkesën dhe ia ngarkon Klaudias hetimin. Kuevedo hyn në apartamentin e Reit fshehurazi. Ç’do të zbulojë ai aty?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë