Asgjë personale - Episodi 4

Alehandro e ndihmon sërish Marianën të arratiset nga varrezat, para se njerëzit e Reit ta vrisnin. Ndërkohë, edhe pse njihen prej pak kohësh, mes të dyve lind një pasion i shfrenuar. Alehandro i kërkon ndihmë Raul Reit për rastin e Marianës dhe i tregon vendndodhjen e saj. Me urdhër të rij, Mariana arrestohet dhe rrezikon të akuzohet për shumë krime.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë