Asgjë personale - Episodi 42

Rei i tregon Natalias se e ka përdorur shpeshherë si mburojë për aktivitete të paligjshme dhe avokatja xhindoset me të atin. Mariana i lë takim Santiagos te parkimi ku mban peng Maçakën dhe ia dorëzon atë që ta marrë në pyetje, por Rei urdhëron vrasjen e saj. Mariana shkon tek Alehandro e gatshme t’i tregojë atij se ç’ka përjetuar në burg.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë