Asgjë personale - Episodi 43

Bernardo i thotë Natalias se nuk do ta vazhdojnë më marrëdhënien e fshehtë, pasi do të bashkohet me të shoqen. Natalia shkon te Mariana dhe e gënjen duke i thënë se Alehandro i ka treguar gjithçka për jetën e saj. Rei emëron djalin e tij, Santiagon, në krye të Komandës Hetimore. Mariana i rrëfen Tonit se mund të jetë shtatzënë.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë