Asgjë personale - Episodi 47

Lorena dhe Anaja përballen dhe vrasin njëra-tjetrën. Kuevedo ndalohet dhe merret në pyetje në Komandën Hetimore. Ndërkohë që Mariana rrezikon të humbasë fëmijën, Natalia i kërkon me ngulm të shoqit që të vazhdojnë jetën në çift. Rei i thotë Marianës se Kuevedo ka treguar gjithçka. Ka ndodhur vërtet kështu apo është kurthi i radhës?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë