Asgjë personale - Episodi 48

Kuevedo lirohet, pasi dëshmia e tij përkon me atë të Marianës. Rei dhe njerëzit e tij vendosin kamera në të gjithë apartamentin e Marianës, përveçse në studio, ku nuk arrijnë të futen. Rei i dorëzon Alehandros dhe Santiagos dëshminë e falsifikuar të Marianës. A do ta besojnë ata këtë version të ngjarjeve?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë