Asgjë personale - Episodi 49

Natalia përpiqet të zbulojë nëse Mariana është shtatzënë. Santiago dhe Alehandro thërrasin Marianën dhe përballen me të për faktin se rrëfimi i saj për qëndrimin në burg nuk përkon me dëshminë zyrtare. Natalia i vë flakën restorantit të Marianës. Do të arrijë Mariana të shpëtojë dhe a do ta zbulojë kush personin që vuri zjarrin?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë