Asgjë personale - Episodi 5

Raul Rei takon Marianën në sallën e marrjes në pyetje dhe i lë të kuptojë se do ta ndihmojë, ndërkohë që kurdis një plan për ta fundosur atë. Familja Rei organizon një darkë për të biseduar mbi martesën e Alehandros me Natalian, të fejuarën e tij dhe të bijën e Raulit. Komandanti informon Marianën për marrëdhënien e Alehandros me Natalian dhe ajo ndihet e tradhtuar prej tij. Cili do të jetë hapi i radhës i Reit për të shpallur Marianën fajtore?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë