Asgjë personale - Episodi 50

Alehandro dhe Santiago e kalojnë gjithë natën në një bar. Gazetari shkon i dehur në shtëpi dhe Natalia shfrytëzon rastin për ta joshur. Mariana shpëton e gjallë nga flakët, por pikëllohet pasi humb fëmijën. Rei përballet me të bijën dhe i kërkon llogari për vënien e zjarrit? Ç’masa do të marrë komisioneri në këto rrethana?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë