Asgjë personale - Episodi 51

Alehandro i kërkon Marianës që të tregojë të vërtetën për atësinë e fëmijës. Mariana i kërkon llogari Reit pse ka ndryshuar raportin që ajo ka shkruar në burg, si dhe kërkon pamjet e kamerave të sigurisë para se të binte zjarri te restoranti. Komisionerin Rei e kërcënon dikush në mënyrë anonime për atë që ndodhi me Terezën dhe Santiago e zbulon këtë gjë. Si do të reagojë ai?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë