Asgjë personale - Episodi 52

Santiago i tregon të atit se ka lexuar letrën anonime në zyrën e tij. Alehandro fton Bernardon në festën e ditëlindjes së Raulitos, por Raul Rei xhindoset kur shikon të dashurin e së bijës. Alehandro përballet me Natalian dhe i thotë se e ka zbuluar që Bernardo është babai i djalit të vogël. A do ta pranojë ajo?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë