Asgjë personale - Episodi 53

Klaudia dhe Santiago debatojnë ashpër dhe togerja shkel zotimin për të mos pirë më alkool. Alehandro dhe Zipi fusin në kurth Bernardon për të kryer një test ADN-je, por Natalia ka kurdisur një plan tjetër. Me urdhër të saj, disa burra me maska rrëmbejnë Rauliton dhe plagosin Alehandron. A do të shpëtojë gazetari?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë