Asgjë personale - Episodi 54

Nora i kthehet keq Natalias, pasi ka mësuar të vërtetën. Mariana maskohet si infermiere dhe arrin të qëndrojë për pak çaste pranë Alehandros në spital. Rei urdhëron një operacion kërkimi për gjetjen e nipit të tij. A e ka kuptuar ai se rrëmbimi është inskenim i së bijës?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë