Asgjë personale - Episodi 55

Nora i tregon Marianës se Raulito nuk është djali i Alehandros dhe se martesa e tij me Natalian është thjeshtë një farsë. Elsa paraqitet në konferencë për shtyp të organizuar nga Truhijo, por dëshmon se ky i fundit i ka ngritur një kurth komisionerit Rei. Mariana fotografon disa dokumente në shtëpinë e Roblesit dhe befasohet kur shikon një foto të tij me Rein. A do ta zbulojë ajo të vërtetën për të cilën dyshon prej kohësh?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë