Asgjë personale - Episodi 56

Pasi mëson prej nënës së tij se Mariana e di të vërtetën, Alehandro arratiset nga spitali dhe rend tek ajo. A do ta pranojë Mariana dashurinë që ndien për të? Klaudia i tregon Santiagos se Raul Rei e kishte detyruar Terezën të prostituonte. Mariana kërkon të mësojë prej prokurorit Robles emrin e personit që urdhëroi futjen e saj në burg, por ai ka një kusht. A do të bjerë dakord ajo?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë