Asgjë personale - Episodi 57

Mariana mëson prej Roblesit se Raul Rei ka urdhëruar dhe planifikuar burgosjen e saj. Fatima arratiset nga qendra e masazheve, ndërkohë që Ursula mbërrin në Hjuston për ta kërkuar atë. Teksa shikon Raulin në një intervistë televizive, Mariana shkon ta takojë atje. A do të përballet ajo haptazi me të tani që ka mësuar të vërtetën?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë