Asgjë personale - Episodi 58

Mariana i kërkon ndihmë Reit për të rihapur hetimin për çështjen e saj. Alehandro i tregon të vërtetën djalit të vogël në lidhje me atësinë e tij. Rei i jep urdhër Tuetanos që të heqë qafe kolegun e tij me pseudonimin “Lugati”, pa e kuptuar se ky i fundit e dëgjon vetë këtë bisedë. Ç’do të ndodhë mes tyre tanimë që letrat janë hapur mbi tavolinë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë