Asgjë personale - Episodi 6

Me urdhër të Reit, Mariana torturohet dhe i injektohet drogë, për t`u transferuar më pas në burgun e grave. Alehandro dhe miku i tij përpiqen të gjejnë prova për ta ndihmuar atë. Pasi merr një informacion, Santiago shkon në një magazinë të braktisur, por bie pre e një sulmi të dhunshëm.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë