Asgjë personale - Episodi 61

Zipi shpëton Ursulën në Hjuston dhe arrijnë të kthehen në Meksikë. Rei urdhëron rrëmbimin e vajzës së rivalit të tij kryesor politik. Klaudia fillon të zbulojë disa parregullsi në procesin gjyqësor të Mariana Aragonit. Ndërkohë, Kuevedo e këshillon Marianën që ta joshë Rein, nëse synon ta shkatërrojë atë.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë