Asgjë personale - Episodi 65

Xhejms Xhonsoni e këshillon komisionerin Rei që të shfrytëzojë vdekjen e së bijës për të fituar pikë gjatë fushatës zgjedhore. Santiago debaton ashpër me të atin për vrasjen e personit në zyrat e Komandës Hetimore. Raul Rei urdhëron që t’i vihet zjarri arkivit. Klaudia përjashtohet nga hetimi për rastin e Marianës, pasi cilësohet fajtore për rënien e zjarrit.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë