Asgjë personale - Episodi 8

Santiago dhe Alehandro zbulojnë se Marianën e drogojnë edhe pse ndodhet në qelinë e izolimit. Santiago i kërkon Reit një mandat kontrolli për burgun e grave, por atje zbulon se Mariana është tranferuar në Tihuana. Në përpjekje për t`u arratisur, Mariana ndodhet sërish në rrezik për jetën.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë