Asgjë personale - Episodi 9

Rei i ngre një kurth Maurisios dhe ky i fundit arrestohet për abuzim me një të mitur.Mariana arrin t’i gjejë paratë që i ka lënë Alba për të blerë drogën, pasi tani e ka të domosdoshme. Santiago dhe Alehandro shkojnë te nëna e Marianës, por aty vjen befas vetë ajo. Si do të reagojë Mariana kur t’i shohë dy djemtë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë