Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 22

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të pranojë Serkani ta ndihmojë Gyngorin për të gjetur vajzën e tij? Pasi Alpi përkeqësohet, Sereni do t’i kërkojë Dujgusë ta mendojë edhe një herë ndarjen me të. Cila do të jetë përgjigja e saj?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë