Dashuri dhe gënjeshtra - Episodi 23

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. Ç’ndodh pasi ajo merr një
telefonatë nga Sereni? Esra do të shkojë në zyrën e re të Serkanit. Do të mundet ai të mësojë diçka në lidhje me Majën?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe gënjeshtra"

Pelini do të takohet me një shoqen e saj, e ...më shumë

Dujguja do të vazhdojë me planin e saj për të ...më shumë

Djemtë do të zbulojnë një detaj të rëndësishëm në sendet ...më shumë

Dujguja vendos të takohet me Alpin pasi ai del nga ...më shumë

Dujguja do të shkojë te Serkani për t’i dhënë fotografitë. ...më shumë

Z. Gyngor do t’i ofrojë Serkanit një marrëveshje. Do të ...më shumë

Çiftet do të jenë gati për vallëzimin në natën gala. ...më shumë

Naxhiu do të marrë vesh për takimin e Burxhusë dhe ...më shumë